Aanmelden:

Voor aanmelding kun je een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met het verzoek om contact met je op te nemen voor een intake. Na aanmelding zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 werkdagen, contact met je worden opgenomen en zal de verdere aanmeldprocedure worden toegelicht. In verband met de nieuwe privacy-wetgeving verzoek ik je om geen inhoudelijke gegevens door te geven.
Het streven is om de wachttijd zo kort mogelijk te houden en de behandeling zo snel mogelijk te laten starten na het intakegesprek. 

Tarieven voor consulten (vanaf 1 januari 2024):

Individueel, relatie en- gezin:                      € 105,00 per 60 minuten

Gezinsconsulten met minderjarige kinderen:  na afgifte van een beschikking door de gemeente, volledig vergoed 

 

Vergoedingsmogelijkheden

Kinderen en jeugdigen onder de 18 jaar: In samenwerking met Praktijk Röder (www.praktijkroder.nl), is er vergoeding mogelijk voor cliënten woonachtig in de gemeenten die vallen onder de regio Holland Rijnland (zie www.hollandrijnland.nl/overons/gemeenten). Om voor vergoeding van de zorg in aanmerking te komen heb je een verwijzing van de huisarts, het Jeugd- en Gezinsteam, de schoolarts of een kinderarts nodig. De verrekening van de gemaakte kosten wordt direct met de desbetreffende gemeente geregeld.

Volwassenen: Of je voor vergoeding in aanmerking komt hangt af van waar je verzekerd bent en de wijze waarop je verzekerd bent. In de meeste gevallen wordt de behandeling (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering op basis van mijn registratie bij de NVPA. Psychosociale hulpverlening valt onder alternatieve hulpverlening. Een verwijsbrief van uw huisarts is in dit geval niet noodzakelijk.

Ga voor een overzicht van de vergoedingen naar https://nvpa.org/zorgverzekering. Dit overzicht is samengesteld uit informatie welke de zorgverzekeraars op hun website publiceren. Aan dit overzicht kunnen geen rechten ontleend worden. 

Om niet voor verrassingen komen te staan, kun je het beste voor aanvang van de gesprekken contact opnemen met je zorgverzekeraar om zeker te weten hoeveel je vergoed krijgt.

In geval van afmelding van een afspraak

Indien je een afspraak 24 uur van te voren afmeldt wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij niet verschijnen op de afspraak zonder berichtgeving of bij annulering minder dan 24 uur voor de afspraak, wordt de helft van de gereserveerde sessie in rekening gebracht. Deze kosten worden niet door de verzekering vergoed.